stem PersonligT

På Sejs-Svejbæk

Thomas Tonsberg Schlie

Din lokale kandidat der vil arbejde for en naturlig balance i Sejs-Svejbæk

82147263_2370849436353735_4024318836625899520_o

Sejs-Svejbæks kandidat

Mit navn er Thomas Tonsberg Schlie, og jeg stiller op til Kommunalvalg 2021 i Silkeborg Kommune. Det gør jeg, fordi jeg vil arbejde for at genoprette den naturlige balance i kommunen. Særligt når det drejer sig om udviklingen af attraktive bysamfund i noget nær Danmarks smukkeste natur.

I Sejs-Svejbæk vil jeg arbejde for

balance mellem byggeri, natur og infrastruktur

Sejs-Svejbæk er populært som aldrig før. Det hilser jeg velkommen. Men jeg vil genoprette den naturlige balance og arbejde for, at udviklingen ikke bliver på bekostning af det, som gør vores smørhul til noget helt unikt. 

trafikken skal glide bedre

Trafikken på Borgdalsvej er tiltagende – og bedre bliver det ikke, når Tværdalsvej står klar. Jeg vil arbejde for en bedre afvikling af trafikken, så det bliver mere sikkert at være gående, cyklist og bilist i Sejs-Svejbæk.

outdoorfaciliteter ved de små fisk

Jeg elsker De Små Fisk og sammen med min familie kommer jeg der ofte. Jeg vil arbejde for faciliteterne omkring en naturlegeplads – og gerne sammen med lokalrådet og andre gode kræfter i byen.

en sikker cykelsti til silkeborg

Det er godt for økonomien, klimaet og helbredet at tage cyklen. Jeg vil arbejde for, at der etableres en sikker cykelsti til Silkeborg, som kan bringe de lokale pendlere fra A til B, og som kan give turisterne én på opleveren.

MULTIHUSET OG BYENS PULSERENDE FORENINGSLIV

Multihuset skal fortsat spille en central rolle som byens kulturhus, også når det nye halbyggeri står klar. Jeg vil arbejde for byens interesser og kæmpe for at fastholde den økonomiske støtte til vores lokalområde.

En helhedsplan for Sejs Skole

I 2030 forventes Sejs Skole at skulle rumme flere end 850 elever – 15% flere end i dag. Jeg vil arbejde for en helhedsplan for skolen, så den også i fremtiden er god og kendetegnet ved glade elever og et dygtigt personale.