Jeg mener, at Silkeborg Sygehus skal udvikles og administration skal have respekt for fagligheden. For Silkeborg Kommune er snart landets 9. største, så selvfølgelig skal vi have et fuldt funktionsdygtigt hospital. Det taler sit eget tydeligt sprog, at det syv år i streg er blevet kåret som landets bedste mindre hospital.


Her i Silkeborg har vi sandsynligvis nogle af de allerbedste og mest dedikerede medarbejdere. Sygehuset er blevet kendt over hele Danmark som værende langt over gennemsnittet, både på det faglige og menneskelige plan. Desværre har en række politikere og topledelsen i regionen forpurret den fortsatte udvikling af Silkeborg Sygehus. Blandt andet valgte man at se stort på de fantastiske resultater man havde med lavdosis CT-scanninger for lungekræft ved at afskedige en særdeles populær kræftlæge.


Ytringsfriheden har længe haft trænge kår på sygehuset i Silkeborg og i regionen generelt. Det skal vi arbejde for at ændre på ved at italesætte og kæmpe videre for udviklingen af Silkeborg Sygehus.