Det er i disse Corona-tider, hvor Idrætsforeningerne og medlemmerne er presset helt i bund, at vi skal huske at hædre ildsjælene der er altafgørende for foreningslivets overlevelse.


Vi har som aldrig før brug for bestyrelserne, trænerne og ikke mindst medlemmerne. Det blev jeg mindet om da jeg den anden dag da jeg redigerede en lille film om Hans Nielsen, der i går modtog en guldnål af Sejs-Svejbæk IF. Dvs. den højeste udmærkelse, der helt fortjent gør Hans Nielsen til æresmedlem af vores lokale klub Sejs-Svejbæk I.F.


Hans Nielsen har været med i mange år i Sejs-Svejbæk. Helt tilbage fra dengang hvor et sjak på 16 mand helt frivilligt byggede det første af det, der i dag står som Multihuset.


Multihuset er et kæmpe aktiv for byen og sådan skal det blive ved med at være, det skal fortsat være byens kulturhus. Også når et flot og visionært halprojekt ser dagens lys.


Heldigvis bliver den nye guldnål uddelt igen, det håber jeg da! Der er godt nok mange der fortjener at blive hædret for en utrættelig indsats i Sejs-Svejbæk IF. og mange andre steder.


Tillykke Hans, en ægte Sejs-Svejbæk legende!