Silkeborg Kommune skal være landets bedste kommune for børnefamilier, der ønsker at bo tæt på naturen og tilbyde sine børn en god opvækst, hvor by og natur er i samspil.


Har vi glade børnefamilier i Silkeborg Kommune, så har vi glade skatteborgere, der er potentielle silkeborgensere på livstid. Desuden er en positiv gevinst for det lokale handels- og foreningsliv samt som kvalificeret arbejdskraft for vores lokale virksomheder.


Det er derfor vigtigt, at vores positive vækst i kommunen kommer i balance, så børnefamilierne får en positiv oplevelse af kommunen, som havende både en tidssvarende infrastruktur og attraktive pasningstilbud og folkeskoler.


Jeg vil arbejde for at udjævne den store tilflytning til Silkeborg Kommune, så man som børnefamilie ikke behøver at nervøs for, om der er plads i den lokale daginstitution. Det er vigtigt for mig, at børnefamilierne har ro i maven og kan leve det gode familieliv i landets måske nok smukkeste kommune.


En stemme på mig er en stemme på børnefamilierne. Som familie far til en dreng på 7 år kender til skole- og daginstitutionsområdet. Desuden sidder jeg i forældrerådet i min søns klasse og har tæt kontakt til både lærer og pædagog i det daglige. Jeg har hånden-på-kogepladsen, for jeg vil have et barn i den folkeskolen de næste mange år.