Er vi bare uheldige i Sejs-Svejbæk eller halter kommunikationen og planlægningen totalt når der skal laves trafikalt arbejde?


𝘍𝘳𝘢 𝘮𝘢𝘯𝘥𝘢𝘨 15. 𝘮𝘢𝘳𝘵𝘴 𝘵𝘪𝘭 𝘰𝘨 𝘮𝘦𝘥 𝘧𝘳𝘦𝘥𝘢𝘨 9. 𝘢𝘱𝘳𝘪𝘭 𝘣𝘭𝘪𝘷𝘦𝘳 𝘚𝘦𝘫𝘴𝘷𝘦𝘫 𝘴𝘱æ𝘳𝘳𝘦𝘵 𝘧𝘰𝘳 𝘨𝘦𝘯𝘯𝘦𝘮𝘬ø𝘳𝘴𝘦𝘭 𝘷𝘦𝘥 𝘷𝘪𝘢𝘥𝘶𝘬𝘵𝘦𝘯 𝘪 𝘚𝘪𝘭𝘬𝘦𝘣𝘰𝘳𝘨. 𝘋𝘦𝘵 𝘰𝘱𝘭𝘺𝘴𝘦𝘳 𝘚𝘪𝘭𝘬𝘦𝘣𝘰𝘳𝘨 𝘒𝘰𝘮𝘮𝘶𝘯𝘦. 𝘈𝘧𝘴𝘱æ𝘳𝘳𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘴𝘬𝘦𝘳 𝘴𝘰𝘮 𝘦𝘯 𝘬𝘰𝘯𝘴𝘦𝘬𝘷𝘦𝘯𝘴 𝘢𝘧, 𝘢𝘵 𝘥𝘦𝘵 𝘴𝘪𝘥𝘴𝘵𝘦 𝘴𝘵𝘺𝘬𝘬𝘦 𝘢𝘳𝘣𝘦𝘫𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘕𝘰𝘳𝘥𝘴𝘬𝘰𝘷𝘷𝘦𝘫 𝘷𝘦𝘥 𝘷𝘦𝘫𝘣𝘳𝘰𝘦𝘯 𝘰𝘨 𝘴𝘵𝘪𝘣𝘳𝘰𝘦𝘯 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘙𝘦𝘮𝘴𝘵𝘳𝘶𝘱 å 𝘯𝘶 𝘴𝘬𝘢𝘭 𝘨ø𝘳𝘦𝘴 𝘧æ𝘳𝘥𝘪𝘨𝘵 skriver Midtjyllands Avis.


Vi er lige ved og næsten mht. at få gang i det famøse lyskryds ved Borgdalsvej, men inden det sker skal vi åbenbart igennem et trafikalt kaos uden. Hvorfor ikke vente i blot et par uger? Kan Hans Okholm evt. hjælpe med et svar eller er det banedanmark og dermed Kristian Pihl Lorentzen der endnu engang må forsøge at italesætte og afhjælpe vores trafikale problemer i Sejs-Svejbæk.


Jeg forstår bestemt godt at arbejdet skal gøres, men hvorfor ikke vente til lyskrydset er klar om få uger og trafikken dermed vil glide bedre. Det er det mest sikre for både bilister og ikke mindst de mange skolebørn.