stem PersonligT

Til Regionsvalget

Thomas Tonsberg Schlie

Din lokale kandidat der vil arbejde for en naturlig balance i Region Midtjylland

82147263_2370849436353735_4024318836625899520_o

Lær mig at kende

Jeg stiller op til regionsvalg 2021 og vil kæmpe for en plads i Regionsrådet i de næste fire år. Jeg stammer fra Lemvig og er først og fremmest far og gift med en sygeplejerske, selvstændig erhvervsdrivende og engageret frivillig i Sejs-Svejbæk uden for Silkeborg, hvor jeg bor til daglig.

I Region Midtjylland vil jeg arbejde for

Fortsat højt serviceniveau i lemvig

Når Supersygehuset i Gødstrup åbner, vil der blive rokeret rundt på sundhedstilbuddene i Vestjylland. Det må dog ikke blive på bekostning af serviceniveauet og borgernes adgang til sundhedsvæsenet i Lemvig.

Akutklinik i Lemvig

Der skal etableres en klinik i Lemvig med de nødvendige akutfunktioner, så adgangen til at blive behandlet opretholdes i det nordvestligste hjørne af vores region

Styrket bosætning i Lemvig

Det skal være mere attraktivt at bosætte sig i Lemvig og det nordvestlige hjørne af regionen. Derfor skal der prioriteres flere af regionens midler til landdistriktsudvikling og bosætning i de tyndest befolkede områder.

Nye mobilitetsløsninger i den offentlige trafik

Lemvig og resten af regionen er afhængig af gode kollektive forbindelser. Derfor skal der investeres flere midler i nye mobilitetsløsninger, som sikrer et højt serviceniveau, uanset om man bor i byen eller på landet.