stem PersonligT

Til Regionsvalget

Thomas Tonsberg Schlie

Din lokale kandidat der vil arbejde for en naturlig balance i Region Midtjylland

82147263_2370849436353735_4024318836625899520_o

Lær mig at kende

Jeg stiller op til regionsvalg 2021 og vil kæmpe for en plads i Regionsrådet i de næste fire år. Men jeg er først og fremmest far og gift med en sygeplejerske, selvstændig erhvervsdrivende og engageret frivillig i Sejs-Svejbæk, hvor jeg bor til daglig.

I Regionsrådet vil jeg arbejde for Silkeborgs sag

DanmarkS bedste mindre hospital

Silkeborg Sygehus skal vinde titlen som Danmarks bedste mindre hospital tilbage. For den vækker genklang på Christiansborg og er med til at sætte sygehuset og hele Silkeborg på landkortet i ind- og udland.

Flere specialer til Silkeborg Sygehus

Silkeborg Sygehus er danmarksmester inden for en lang række specialer.  Det høje faglige niveau og gode arbejdsmiljø skal fastholdes og udbygges, så flere specialer kan komme til.

Gavlbyggeriet skal gøres færdigt

Det er 15 år siden, at det daværende Aarhus Amt besluttede at bygge en gavlbygning til Silkeborg Sygehus. Men siden er byggeriet blevet syltet på det groveste. Det skal stoppe nu, og byggeriet skal gøres færdigt.

fødslerne skal tilbage TIL Silkeborg

Silkeborg Kommune vokser som aldrig før, og i 2020 kom Silkeborg ind på en regional tredjeplads på nyfødte pr. 1.000 indbygger. Derfor skal det igen være muligt at føde lokalt i Silkeborg.

De folkevalgte skal bestemme i region Midtjylland

I Region Midtjylland har det i alt for mange året været embedsmændene, som har bestemt udviklingen. Det er helt forkert. Det er de folkevalgte, der skal bestemme over embedsmændene – ikke omvendt.

Flere lynbusser imellem Silkeborg og Aarhus

Mange bor i Silkeborg og arbejder til daglig i Aarhus. Bl.a. i Aarhus N og Skejby hvor der ligger mange videntunge arbejdspladser. Der skal oprettes flere lynbusforbindelser, så de får et reelt frit valg i den daglige pendling.